Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Log It to Lose It: Koristite Hrana dnevnik za mršavljenje

Jedite manje i vježbati više. Temeljne postavke gubitak težine nije mnogo promijenio u posljednjih nekoliko desetljeća, no uspjeh ipak čini se da je samo izvan dosega za mnoge frustriran dijeti. Internet i self-help knjige su pune savjeta o tome kako postići svoje ciljeve mršavljenja. Hir dijeta dolaze i odlaze, a infomercials gurnuti najnovijim "zajamčen" vježba režim. Neke od tih stvari će priuštiti uspjeh, ali ne može biti održiva na dugi rok ili tijekom faze održavanja težine za upravljanje. Jedan od najučinkovitijih adjuncts da prehrane i vježbe program je hrana ili hrana časopis dnevnik. Studija objavljena u "American Journal of Preventive Medicine" u 2008, ustanovljeno je da subjekti koriste hranu časopis izgubila dvostruko više težine kao i njihovi kolege kontrole.

Da bi hrana dnevnik na posao, morate pažljivo i pošteno pratiti kalorija. To uključuje vrijedno snimanja sva hrana i piće proguta tijekom dana, a može zahtijevati vaganje i mjerenje hrane. Itemizing sve što stavite u usta svibanj činiti overwhelming i vremena u početku, ali prijavom hranu dobiva lakše s praksom. Najbrži način da se prijavite hrane je koristiti jedan od online hrane dnevnika. Neke od tih web-mjesta, kao što su sparkpeople.com, su besplatne, a neki, uključujući i myfooddiary.com, naplaćuju malu mjesečnu naknadu. Mnogi od njih imaju i odgovarajuće aplikacije za pametni telefon korisnika. USDA pruža osnovne hrane prijavom usluga na mypyramidtracker.gov.

Kada se prijavite za hranu dnevnik, od vas će biti zatraženo da unesete svoju dob, visina, težina, težina cilj i razini aktivnosti. Program vam pomaže tada izračunati koliko kalorija dnevno trebali poduzeti kako bi postigla svoj cilj, bez ograničavanja energije ili hranjivih tvari previše. Vi svibanj također dobiti procjenu vaše tjelesne mase BMI indeks za pomoć pratiti vaš napredak. Povremeno ulaze svoju težinu pomaže vam da se usredotočite i fino podesili svoje prehrane kako bi poboljšali svoj napredak. Tada ćete početi da unesete hranu za svaki obrok ili snack i nastaviti prijavom hrane i vježba svaki dan.

Online hrane dnevnik web stranice često imaju padajući ili funkciju pretraživanja kako bi vam pomogao u pronalaženju zajedničke hrane lako. Najčešći markom stvari su dostupne kako bi se olakšalo proces dalje.

Možete odabrati hranu, proglasiti koji obrok ili snack za snimanje i unos vaše posluživanje veličine. Program ne samo da daje vam kalorija i masti što jesti, ona nudi i druge informacije prehrani, kao dobro. Tijekom dana, možete pratiti kalorija i hranjivih tvari te planiranje budućih obroka i zalogaje u skladu s tim. Osim toga, vi svibanj biti manje vjerojatno da će imati samo još jedan komad pizze, ako znate da ste to snimiti i vidjeti dodatne 350 kalorija u ispred vas. Obično programi će se, barem, pratiti prehrana podatke koji su dostupni na ambalaži. Možete li ste dobivši dovoljno kalcija, željeza, vitamina, vlakana, proteina i masti svaki dan. Osim toga, neki od tih programa vas upozoriti kad ste imali previše zasićenih masnoća i natrija.

Većina programa također imaju ulaz za prijavu vježbe aktivnosti. Kalorija izdaci se izračunava na temelju fitness razini, težinu i druge varijable koje ste poslali u program. Ako koristite srce-rate monitor, obično možete unijeti spalio kalorija ručno. Svijest o tome koliko je vremena potrebno da se spali isključeno da komad pizze može samo daju novo dodatni služi sljedeći put kada su suočeni s iskušenjem.