Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Hranu jesti i hranu kako bi izbjegli ako želite izgubiti težinu

Gubitak težine je teško, ali znajući ono što treba i ne treba jesti može biti mnogo lakše. Ne morate platiti mnogo novca, pridružite se ništa ili pokušati držati smiješno hir dijeta. Umjesto toga slijedite savjete u ovom članku će vam pomoći da izgubite težinu bez odlaska gladan.

Kada se pokušavate izgubiti težinu, možete jesti što više povrća kao što želite. Oštre povrće poput mrkve i celer su niske u kalorija. Oni će također zadržati svoje usta zauzet žvakanje, koji će vam pomoći izbjeći potrebu za snack na druge namirnice. Još jedan dobar snack voće. Nezasoljena orasi su također veliki obrok jer sadrže bjelančevine i masti koje će vam pomoći da se osjećate puni energije i osigurati.Najvažniji hrana da ostanu daleko od su vaše okidač hrane. Bilo hrane koju smatraju neodoljivim i teško prestati jesti treba jesti s oprezom. Bilo snack možete pronaći lako jesti bez razmišljanja o tome, kao što su čips ili mala bombona treba izbjegavati. Čak i ako nisu napast, voćnih sokova treba izbjegavati. Voćni sok sadrži šećer nekoliko komada voća, ali vaše tijelo neće osjetiti zadovoljni. Bilo meden pića treba izbjegavati. Dok rezanje dolje na slatkiše, ne pokušavajte ići hladno turska na svoje omiljene poslastice. Potpuno negirajući sebe svibanj izgledaju kao dobra strategija, ali to može učiniti mislite o hrani i više. Također je vjerojatno da će otpasti kola. Izbjegavajte obeshrabrenja i bijede dopuštajući sebi mali prikazivanje vaših omiljenih snack ili slatko jednom tjedno, ali ne ga koristiti kao izgovor za jesti previše.

Desnom dijelu je vjerojatno manje nego što mislite. Koristite manje tanjure kako bi vam pomoći da se manje hrane. Odgovarajuće porcija piletine izgleda kao špil karata i posluživanja riba je veličina vaše čekovna knjižica. Pečeni krumpir je iste veličine kao miš. Porcija tjestenine, riže ili sladoled bi trebao biti veličine bejzbol.

Početak zamjene zdravije namirnice postupno. Ako ste navikli jesti loše, čak i hrane smatra se dobrom za vas može biti loše za želudac na prvom mjestu. Zamijenite salata-ledena sa špinatom ili drugim ostavlja više hranjivih zelje. Lako je uključiti više povrća, čak iu jelima koja ne može činiti zdrava. Umjesto naručivanja pizza napraviti svoj vlastiti sa malom količinom maslinovog ulja i svježe rajčice, gljive, paprike i drugog povrća. Dodaj puno luk, rajčica, kukuruz, i kriška avokada u taco noć. Kada kupujete konzervirano povrće, provjerite koliko soli i šećera dodaje. Ako je moguće, kupiti konzervirano povrće koje nemaju ni dodan na njih. Kupite lean cuts mesa, ili dodati jedan ili dva vegetarijanska obroka na izborniku svaki tjedan. Za mesa besplatne obroke, pokušajte zamijeniti gljivama ili slanutak za meso.

Čak i ako se ne koriste za zdrave prehrane, možete promijeniti svoje prehrane i izgubiti težinu sa samo nekoliko jednostavnih koraka. Slijedite ove savjete, i bit ćete spremni da zdrav izbor koji će biti lako držat