Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Osiguravajuće kuće - pokrivenost za nakit

Znate li što iznos vaše kuće polica osiguranja je u mjesto za nakit trebaju morate staviti zahtjev? Najvjerojatnije, vaš nakit samo osigurana vrijednost između 1.500 dolara i 2.500 dolara, ovisno o osiguravajućem društvu. Što možete učiniti da zaštitite svoje dragocjenosti, ako su vrijedan više od tog iznosa? Srećom, imate dvije izvediv opcije dostupne za vas - osiguranje vozača i osobne članaka politike.

Osiguranja za nakit


Najjeftiniji način da se poveća pokrivenost za nakit na vaše osiguravajuće kuće politike je da se vozač posebno za pokriće vrijednosti svoj nakit. Jahač je dio izvorne police osiguranja, a njeno postojanje povećava cijenu svog premija. Tipično, za svaki dodatni $ 100 u pokrivenosti za vaše dragulje, bit će Vam naplaćeno unaprijed određenog iznosa. Ovaj iznos je dodao da je izvorni trošak vaše kuće premija osiguranja.

Važno je biti svjestan da osiguranje vozača koji ste dobili nosi istu neoporezive vrijednosti da vaše osiguravajuće kuće politike nosi. Stoga, ako ste stavili u zahtjevu koristeći ovaj jahač, vaš zahtjev umanjuje se za iznos odbitne. Osim toga, vrijednost koja svoj nakit je osigurana za zamišljen je kao pokriće za sve vaše bisere, a ne na komad po komad-osnovi. Stoga, bez obzira koliko komada nakita su oštećeni ili izgubljeni, možete samo zahtjev do vrijednost koja je navedena kao pokrivenost granica.

 

Osiguranja za nakit: Osobni Članci politika


Većina kuće osiguranje politike pružiti mogućnost za dobivanje dodatnih pokrivenost za nakit koristeći osobnu politiku zaštite, poznat kao osobni članaka politike. Ovaj tip politike je skuplji od cijene osiguranja vozača. Međutim, osiguranje deductible nije spojen na ovu vrstu zaštite, tako da će primiti punu vrijednost dragulja ako trebate staviti u zahtjevu.

Uz ovu vrstu politike, potrebno je osigurati osiguravatelja s popisom nakit koji želite uključiti u pokrivenost s opisom i vrijednost za svaki komad. Svaki komad nakita je pokriven u slučaju da je ukradena, izgubljena ili uništena s ovom vrstom osiguranja.

Ako imate veliku kolekciju nakita, važno je da se pravilno vrstu pokrivenosti za to. Vredniji nakit, više je važno za vas dobiti osiguranja za punu vrijednost svog nakita. Osobne članaka politika može pružiti najveću zaštitu za nekoga s velikim kolekciju nakita.

Sažetak: Zaštita Vaše dragocjenosti sa osiguravajuće kuće je važan dio života. Da li znate ako vaš nakit pokriva kuće politike? Do koje vrijednosti je pokrivena? Što možete učiniti kako bi osigurali da vaš nakit je pokriven do svoje pune vrijednosti?