Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Kako pronaći pravog odvjetnik

Vaš odvjetnik bi trebao biti zainteresirani za vaše potrebe i brige iznad svega. Pronaći pravog odvjetnik za vas može biti izazovan zadatak pod bilo kojim okolnostima. Korištenje alata percepcije, pa čak i umrežavanje može vam pomoći pronaći onaj koji stavlja Vam na prvom mjestu.

 

Kako odabrati koga intervjuirati

Riječ usta preporuke su uvijek najbolji način da se vodi. Ako imate člana obitelji ili bliskog prijatelja koji je bio uključen u vlastite osobne ozljede slučaju ih pitati o tome.

Ako su zadovoljni sa svojim odvjetnikom rad i ishod slučaja, dobiti ime i broj koji odvjetnika. Inače, koristiti svoj intuicija pronaći druge kandidate za intervju. Pročitajte oglasa u žute stranice i pogledajte online resursa kao što su Yelp, Insider stranica, a City Pretraživanje koji omogućuju ljudima da pregledate usluge. Iz svih tih sredstava odaberite tri do pet odvjetnika želite razgovora i kontakta svoje urede.

 

Intervju Odvjetnici

Nakon što suzili pretraživanje odvojite vrijeme za pitanje odvjetnika vi razmišljate, po mogućnosti u osobi. Dajte odvjetnik osnovne činjenice o vašem slučaju kao što ih vidjeti i pitati za mišljenje. Poslušajte kako je odvjetnik govori. Kako ugodno rasprava će vam reći puno. Također, pitajte odvjetnika o svojim iskustvima sa sličnim slučajevima i osnovna ideja ishoda je postigao. Provjerite kvalifikacija, kao i uključujući i članstvo s lokalnim pravnim organizacijama, status svoje države odvjetničke komore i obrazovanje. Ocijenite osoblja ureda, kao i obratite pozornost na to kako brzo se javiti na telefon u uredu i vrijeme koje je uzeo za raspored intervju imenovanja. Sve te varijable će vam pomoći da odlučite gdje ćete biti najudobniji uzimajući dobar pravni ishod.

Pročitajte "Fine Print"

Posljednji korak je istražiti fine print na ugovor između vas i odvjetnik. Pogledajte svaku riječ, jer su svi važni. Provjerite je li naknada čini pošteno i standard za vaš tip predmeta. Ako bilo koji dio ugovora nema smisla za vas, prvo pitajte odvjetnika da ga objasniti. Ako objašnjenje ostavlja neugodan, molimo da se ugovor s vama razmišljati o tome. Neki odvjetnici neće dopustiti da se ugovor iz ureda prije potpisivanja, ali oni bi trebali barem neka imate kopiju dijela ugovora s kojim ste se nelagodno.

Uzimajući sve informacije iz intervjua, napravite popis pro i kontra za svaku odvjetnika. Nakon što su popisi završen, pobrinite se da usporedite ih sve međusobno. Na temelju popisa učiniti vaš izbor i pokupiti telefon da vaš novi odvjetnik zna da je novi klijent.

 

Ako Vas zanima najbolji odabir životog osiguranja pročitajte ovaj tekst Kako odabrati najbolji paket zdravstveno osiguranje
Ako Vas zanimaju auto krediti pročitajte ovaj tekst Loše kreditne auto krediti, automobil kredit, financiranje