Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


23.05.2018

Zadnja promjena 09:01:52 AM GMT

Zašto koristiti interes samo hipoteka?

Interes samo hipoteka je dizajniran za pružanje manjih početnih plaćanja koja povećavaju nakon prethodno određenog vremenskog razdoblja je prošlo. Ova vrsta home zajam omogućuje potencijalnim kuće priliku za kupnju kuće da se inače ne mogu priuštiti u to vrijeme.

 

Što je interes samo hipoteka?

Interes samo hipoteka uključuje dvije faze. Uz interes samo hipoteka, dužnik čini uplate na interesu dio kredita samo za unaprijed određen broj godina. Svaki mjesečno plaćanje dužnik čini tijekom trajanja kredita ide prema troškove kamata samo. Dok plaćanja su manji nego što bi se s tradicionalnim hipoteka, iznos glavnice zajma ne mijenja tijekom ove faze hipoteka. Moguće je za dužnik da dodatne uplate namjerava smanjiti glavni ravnotežu kredita tijekom tog vremena, osim ako uvjete kredita zabraniti ovu praksu.

Tijekom druge faze interes samo hipoteka, mjesečna plaćanja povećanje od sada se izračunavaju uključiti dio iznosa glavnice zajma uz kamatne troškove. Tipično, druga faza ovog kredita počinje nakon unaprijed određenog broja godina i traje određeno razdoblje.

Zašto koristiti interes samo hipoteka?

Ova vrsta home hipoteka je dizajniran za pružanje dužnik veću fleksibilnost. Od plaćanja tijekom prvih godina na kredit su manji zbog činjenice da oni uključuju samo interes dio kredita, omogućuje dužnik da se na hipoteku da inače ne bi mogao priuštiti.

To podrazumijeva da homeowner će biti više vjerojatno da će si priuštiti veće isplate u budućnosti od njega trenutno može priuštiti. Očekivanje je da je dužnik će vidjeti povećanje u svom godišnja zarada ili da će se pristupiti dodatni izvor prihoda, možda kroz supružnika doprinos.


Uvod: interes samo hipoteka je jedan od održivih izbora za potencijalne kupce kuće danas. Je li ovaj tip home kredit pravo jedan za vas? Što je interes samo hipoteka?