Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


23.05.2018

Zadnja promjena 09:01:52 AM GMT

Kako prepoznati lažljivca tj. ako je lažljivac da li je i Vampir?

Postoje vrlo jedostavne tehnike, malo google-ajte i upišite "Kako prepoznati lažljivca"
Uglavom najčešći tikovi su govor tijela a dobrim slušanjem i slaganjem "kockica" i rečenice koje govori vrlo brzo ćete uočiti problem.
E sad, mislite on se sakrio iza ovoga no dobrim promatranjem ne može izbjeći taj "TIK" tako da ćete uhvatiti vrlo brzo osobu u tome.

Da li je lažljivac lopov, ne nužno no vrlo moguće da je. Možda nije lopov u doslovnom smislu riječi no svakako će uzeti ili koristiti resurse koje ne smije za svoje ciljeve.
Da li je ta osoba svjesna što radi? I da i ne, uvijek će naći neki razlog tj. LAŽ, možda čak udari na samosažaljenje a tu se otvara ponovo pandorina kutija LAŽI.

Kada osjetite ovako nešto u svojoj blizini, nalazite se u vrlo opasnoj i nezdravoj zoni jer ako je taj lažljivac, vampirski tip lažljivca tada ste stvarno na J.

Vampirskom tipu lažljivca nije cilj samohvala mada i postoji taj podtip, ja imam porsche, kuću sa bazenom, već nešto drugo a to je cicanje Vašeg intelekta.
Ukoliko Vas zahvati Vampirski lažljivac tu trebate biti odrešiti, jasni i vrlo brzo napraviti rez jer ipak je to Vampir :).
Šalu na stranu, nije zafrkancija naletit na takvo što, uglađiva ti, podlazi i sl. a kada ga prepoznate prelazi u oštar napad sa novim lažima, obnamana koje su vrlo rječite i suprotne od jučeranjeg stajališta.
Napadi su također prožeti vrlo inteligentim tonom tako da cijelo vrijeme mislite da ste Vi krivac za sve na svijetu no to je dobar znak jer tu se pali lampica i vampir je otkriven.
Kada ste ga otkrili vampir će samostalno odjetjeti, ipak nije to grof Drakula već nažalost bolesna osoba koja ima ozbiljan problem dvoličnosti.

Vampirski napad i izvlačenje informacija
Ako tu karakteristiku ima Vampirski lažac tada ste u kontaktu sa vrlo vrlo inteligentnom osobom no kako volim navesti dvije teze moguće da je člankonožac inteligentniji od njega.
Vampir će pokušati izvući informaciju provokacijom i to iz neformalnog razgovora, skretanjem na temu to znači da je pripremio to pitanje znatno prije tj. kao general pred bitku složio je vojsku pitanja i spreman je zagristi tamo gdje misli da može.

Sad vas već ovaj članak provocira da čitate dalje, znam i mene iznenađuje ova fikcija... Ipak lažljivi Vampiri ne postoje ili ipak da?
No da krenem dalje konkretan primjer, pričat ćete o nogometnoj utakmici a u žaru borbe upitati će Vas "pa ja to sigurno ne bi tako radio, gdje si saznao tu informaciju od koga?"

Ovakva pitanja su vrlo smislena i odaju notu inteligencije u Vampira, no ako takav dio prepoznajete tada je taj Vampir za Vas "mala beba".
Bitno je da na provokaciju i znatiželju Vampira, koliko got to bilo bolno, ne odajete tu informaciju.
Dapače dobro je Vampiru podmetnuti informacije tipa nezadovoljan sam sa ovime ili onime, čisto da vidite sa kime imate posla.
Naime Vampir sve dok nije prepoznat vjeruje da je inferioran u svom izlaganju i tu je Vaša prednost da odmah ne otkrijete karte nego da mu date krive informacije, što vezane uz samog Vampira ili ako se radi o poslu tada je to posao ili osobne informacije ili nogometna utakmica :).

Sad se na kraju teksta pitate da li sam ga sreo :), nisam hvala bogu, no ne bih se iznenadio da leti okolo.


Svim dobrim ljudima želim sreću u prepoznavanju Vampira a za Vampira ako čita ovo neka pogleda ovaj filmić od A do Ž

Neka mu Maminjo kaže sve što ima :)

 

Zaključak: Vampirskom lašcu nije strano da konstantno LAŽE, DA MU SMRDI IZ USTA, DA JE NEŠKOLOVAN, PRLJAV i NEODGOJEN i da naravno sve ovo će opovrgnuti :)
SRAM GA BILO, PROKLET BIO MUČKO ĐUBRE, uostalom Vampiri su po definiciji prokleti ili nas lažu!

ĐUBRE

nastavak priče uskoro...