Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Excel tablice, Excel funkcije, Microsoft office excel 2007 tutorial

Microsoft Office alati namjenjeni su svakom korisniku. Radilo se o tvrtki ili pojedincu organizacija teksta ili općenito sadržaja potrebna je svakom.

Može se reći da je Excel alat u kojem se najbolje organizira statistika svakog poslovanja. Sve generacije Microsoft Excela odlično su napravljene i jednostavno svaki put kada bi izašla nova verzija Excela ubrzala bi rad i preglednost alata bila bi puno bolja.

Excel tablice

Po čemu je Excel zapravo poznat? Poznat je po svojim tablicama, Excel je zapravo jedna velika tablica u kojoj organiziramo kompletan sadržaj. Tablica se zapravo sastoji od ćelija, redaka i stupaca. Svaku ćeliju, stupac ili redak možemo zasebno formatirati. Excel može biti organizacija vašeg kompletnog poslovanja. Vodite evidenciju svega što si možete zamisliti.

Excel funkcije

Može se reći da je Excel zapravo matematički program u kojem možemo raditi razne izračune. Zbrajanje, oduzimanje, monoženje, djeljenje, prebrojavanje sadržaja, ubacivanje različitih grafikona koji se mogu igrafički urediti i još mnogo drugih funkcija.

Excel 2007

Svaka generacija Excel programa je odlična. Excel 2007 program uvelike je grafički poboljšan za razliku od svojih predhodnika. Bolja organizacija alatne trake, sve je rješeno karticama.

U Excelu se rade različiti izračuni i svako poslovanje koristi Excel tablice radi vođenja kvalitetne statistike. Analiziranje podataka, obrasci, formule, organizacija radnih listova, filtriranje i sortiranje ukoliko imate veliku količinu podataka, razni grafikoni...