Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Facebook igre, Facebook igrice, igre Facebook

CSI igra na facebooku

Napravljena na temelju, populane serije CSI. Sakupljanjem dokaza rješavaju se slučajevi, a time  idete na viši nivo. Sakupljanjem energije se napreduje dalje, energija se može skupiti, odlaskom u laboratorij prijatelja ili focus challenge (spajanjem parova). Svaki sakupljeni dokaz, stavlja se u laboratorij gdje se analizira, nakon sto se analizira, može se doći na sljedeće mjesto sakupljanja dokaza.

FarmVille igra na facebooku

Igra u kojoj se gradi vlastita farma. Redovitim skupljanjem plodova zivotinja, voća zarađuju se novci. Sakupljanjem materijala izgraduju se odabrani objekti koji služe za skladištenje materijala (sjeno...) , za skladištenje cvijeća, isto tako moze se izgraditi i staja za životinje. U ovoj igri mogu se slati i primati darovi potrebni za napredovanje u igrici.

Cityville igra na facebooku

Igra u kojoj se gradi vlastiti grad. U ovoj igrici se napreduje postizanjem zadanih ciljeva. Grad se postepeno može povećati, al se za to treba skupiti dozvole prijatelja koji isto igraju cityville, za svako novo povećanje grada, potrebno je više dozvola. Da bi se populrnost u igrici povećala potrebno je graditi komunikacijske zgrade, kao što su škola, muzej, knjižnica, policija, hitna pomoć... U ovoj igrici, također se mogu primati i slati darovi.

Yoville igra na facebooku

Prva među igricama na facebooku. Ovo je igrica virtualnog svijeta u kojem možete pričati s prijateljima, oblaćit razlicćtu odjeću, uređivat stan, s vremenom ste u mogućnosti kupiti  kuću, psa, a u zadnje vrijeme pojavili su se i auti. Ova, kao i svaka, igrica na facebooku, daje mogućnost da kupite prave novce (preko uplate) kojima ste povlašteni i možete kupiti stvari koje se novcem zarađenima u igrici, nemogu kupit. U ovoj igrici postoje i različite rasprodaje, koje organiziraju prijatelji  u igrici, preko kojih se neke stvari mogu jeftinije kupit. I u ovoj igrici postoji mogućnost  primanja i slanja darova.

Fishville igra na facebooku

Igra u kojoj imate vlastiti akvarij s ribama. Ukoliko se ne brinete za ribe, ribe će uginut. Postoji i prva pomoć za ribe, ukoliko dođete na vrijeme. Ribe se redivno moraju hranit i čistit. Akvarij možete urediti kako želite s ponuđenim dekoracijama.  Isto tako se mogu primat i slat darovi.