Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


23.05.2018

Zadnja promjena 09:01:52 AM GMT

Google Plus Registracija, Prijava na Google+ Društvenu Mrežu, Kako se prijaviti na G+

Kako bi ste napravili registraciju i prijavu na svoj Google+ account potrebno je imati gmail account.

Kao i kod svih ostalih svojih proizvoda Google omogućuje korisnicima jednostavnu prijavu u Google Plus korištenjem gmail računa.

Na društvenu mrežu G+ možete se prijaviti na 2 načina.

Kada ste kreirali svoj gmail račun otvorite početnu stranicu Googlea.

U gornjem dijelu stranice nalaze se Googlovi proizvodi i usluge poput prevoditelja, bloggera, kalendara, gmaila ... Tu je i link na društvenu mrežu G +.

Više...

Što je Google Plus, Kako Napraviti Google+ Profil, G+ Upute i Postavke

Što je Google Plus?

Google+ je društvena mreža za razmijenu i upoznavanje dostupna korisnicima u cijelom svijetu. Cilj, odnosno namjera ovoga projekta je približiti i ujediniti ljude kroz aplikacije i dijeljenje društvenog sadržaja.

Dizajn, multi jezik, laka pristupačnost mreži, korisnicima i sadržaju te snalaženje na stranici potvrđuju kvalitetu i prikazuju viziju kompanije kao što je Google.

Google+ nastao je u lipnju 2011. godine kada je puštena probna beta verzija. U periodu od 3 mjeseca svaki od korisnika imao je mogučnost slanja pozivnica putem usluge gmail svojim prijateljima i poznanicima.

Od samog početka Google+ bilježi znatan rast i zainteresiranost od strane korisnika. Rezultat toga je registracija 10 milijuna korisnika u svega 2-3 tijedna. Do službene objave i puštanja mreže online krajem rujna 2011 godine potaknut rezultatima i anketama Google je napravio nekoliko sitnih promjena na svojoj društvenoj mreži.

Uz veliku popularnost koju je stekao u Americi i Europi, Google je nastavio sa radom i razvojem aplikacija te jasnim ciljem da osvoji istok zemlje, odnosno da se probije i osvoji tržište velike Azije te uhvati korak za vodećim društvenim mrežama.

 

Više...