Web Dnevnik

Web dizajn, izrada web stranica


25.04.2018

Zadnja promjena 11:01:52 AM GMT

Power point prezentacije, izrada Power point prezentacije

Svaki Microsoft Office program može biti od velike koristi, Imamo li tvrtku ili nam treba za kučnu upotrebu, svaka aplikacija je korisna na svoj način.

Jedan od programa koji nam može odlično poslužiti je Power Point. Program koji služi za prezentaciju sadržaja sa grafičkim uređenjem. Bez obzira koliko godina imali, prezentirati nekome nešto kreće praktički od osnovne škole. Power point prezentacije koriste se na svim mjestima, čak ćete u Crkvi naići na prezentaciju prezentiranu u Power pointu.

U Power pointu prezentacija se odvija kroz takozvane slidove. Svaki se može grafički urediti tako da može izgledati npr. U bojama vaše tvrtke, udruge...

Power Point 2007

Kao što smo napomenuli u člancima o drugim Microsoft office programima tako i možemo reći da Power point 2007 dobio je za razliku od Power point-a 2003 osvježenje što se tiče alatne trake i opčenito grafičkog sučelja. Svi alati su rješeno kroz kartice odnosno tabove.

Izrada Power Point prezentacije

Svaka prezentacija je novi izazov što se tiče sadržaja na njoj, pošto danas rijetko možemo vidjeti ploče i krede prezentacija je sve češći oblik predavanja nekoj skupini zainteresiranih. Radilo se o maloj ili većoj skupini ljudi uz Power Point prezentaciju lako ćete moći predstaviti svoj proizvod i uslugu.

Rad sa animacijama, grafikonima, zvukovima, općenito rad sa slikama. Mogučnost stvaranja fotoalbuma. Sve su to stvari koje možete raditi u Power Pointu.